OFERTE SPECIALE TURISM
Romania     Bulgaria     


Categorii
oferte
Litoral 2012, Oferte litoral, turism Bulgaria

Bulgaria

Bulgaria are o asezare unica ca pozitie. Este situata in coltul cel mai indepartat al Europei - Pensinsula Balcanica. Ca si Romania, in Bulgaria exista o diversitate foarte mare a reliefului: de la campie si stepa, rauri si lacuri, pana la dealuri si munti, ajungand pana la Marea Neagra. Acest lucru garanteaza o varietate foarte mare a faunei si florei. Practic, in Bulgaria, vei gasi, indiferent de anotimp, locuri in care sa iti petreci vacanta alaturi de prieteni.

Bulgaria este o fantastica combinatie a naturii, a istoriei interesante si a culturii. Este o tara a muntilor scaldati de soare si a apelor. Astfel, statiunile moderne de pe litoralul Marii Negre ofera turistilor frumusetea naturii, istoria si arhitectura moderna intr-o imbinare perfecta.

Iarna puteti practica skiul si snowbording in Bonsko, Borovets, Pamporovo si multe alte statiuni montane. Muntii va ofera si ei peisaje fantastice: paduri intinse, formatiuni din roca vulcanica, canioane si pesteri ce contribuie la o panorama magnifica.

Coasta litoralului Marii Negre este foarte populara de-a lungul decadelor, fiind una dintre cele mai vizitate destinatii din Bulgaria. Litoralul bulgaresc mai inseamna 380 de km de plaje, o temperatura medie a aerului intre 23 si 25 grade celsius si o temperatura a marii, in medie de 23-25 C.


Copyright 2012 © Condor Line
Toate drepturile rezervate

Turism extern